Szabolcs-Szatmár-Bereg

2020.11.12. 13:55

Egyetemi elismerés a FETIVIZIG igazgatójának

A kinevezéssel Bodnár Gáspár vízügyi felsőoktatásban végzett munkáját méltatta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szenátusa.

20200604 Nyíregyháza fotó: Pusztai Sándor PS Kelet-Magyarország Trianon 100 - megemlékezés Nyíregyházán. képen: Bodnár Gáspár Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság igazgatója

Fotó: Pusztai Sándor

 

Bodnár Gáspár | Fotó: KM-archív

A Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából szenátusi ülést rendeztek a napokban Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Ludovika-főépületében.

Az ünnepi rendezvényen címzetes egyetemi docensi címet vehetett át Bodnár Gáspár, a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (FETIVIZIG) igazgatója is.

Az oklevelet dr. Koltay András, az egyetem rektora adta át, aki köszöntőbeszédében arról is szólt: a kitüntetetteknek felelősségük van abban, hogy utat mutassanak a jövő generációja számára.

Címzetes egyetemi docensi kinevezésével Bodnár Gáspár kiemelkedő oktatói, mérnöki és vízügyi vezetői munkássága iránti elismerését fejezte ki az NKE szenátusa.

A FETIVZIG igazgatója több mint egy évtizede működik közre a vízügyi felsőoktatásban: az ár- és belvízvédelmi szakirányú továbbképzés előadója és a kihelyezett szakképzések irányítója. Munkásságával segíti a folyamatos hallgatói utánpótlást, s jelentősen hozzájárul az egyetem, különösen a Víztudományi Kar elismertségének növeléséhez. A cím viselésére mindezek mellett a személyes példamutatása tette méltóvá.

Nádasi Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában