Gyermeknap

2021.05.30. 10:47

Gyermeknapi meglepetés

A mátészalkai Rotary és az Inner Wheel Klub elnökei jégkrémmel kedveskedtek a helybéli óvodásoknak, iskolásoknak gyermeknapon.

A jótékonysági megmozdulás során a Mátészalkán iskolákba és óvodákba járó mintegy 3.000 diák és a nyírmeggyesi Arany János Általános Iskola 160 Early Actos nebulója kapott hűsítő édességet.

A Mátészalkán működő klubok próbálnak minél több lehetőséget kínálni ahhoz, hogy támogassák a város lakóit és segítsék közvetlen és tágabb környezetüket. Évente karácsonyi ajándékot adományoznak a rászoruló tanulóknak, meleg ételt osztanak az otthonaikban egyedül élő idős embereknek, és folyamatosan pályázati lehetőséget biztosítanak a tehetséges ifjúságnak.

A mostani felajánlás az ajándékozás öröme mellett az elismerést is szolgálja. A vírus miatt kialakult távolléti oktatás olyan helyzetet teremtett, melyben mind a szülőknek, mind a gyermeknek embert próbáló kihívásokkal kellet szembe nézniük. Egyik pillanatról a másikra alkalmazkodni olyan rendszerhez, amely addig elképzelhetetlen volt mindenki számára.

Nagy szeretettel és óriási elismeréssel szeretnénk boldog gyermeknapot kívánni minden csemetének!

- Szalainé Fejér Éva, IWC elnök – Vékony János, Rotary Club elnök -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában