Kamionos esküvő

2022.12.03. 20:00

Kamionnal érkezett a jegyespár Nyíregyháza belvárosába!

A boldogító igen kimondásakor ott volt három kislányuk is.

Fotó: Gazdag Mihaly

Nem mindennapi esküvőt láthatott Nyíregyháza belvárosa az elmúlt szombaton: a vőlegény és a menyasszony ugyanis kamionnal érkezett polgári szertartásra a házasságkötő teremhez, ráadásul a boldogító igen kimondásakor jelen volt az életüket immár hivatalosan is egybekötő jegyespár három leánygyermeke is.

Fotós: Gazdag Mihaly

– Bár már tizenhét éves koromban megismertem a kedvesemet, Rákos Anitát, de aztán elkerültünk egymástól. Később ismét összetalálkoztunk, fellobbant a szerelem, s immár kilenc és fél éve alkotunk egy párt. Az esküvőt mindig halogattuk, nem tartottuk fontosnak, úgy gondoltuk, hogy mi hivatalos papírok nélkül is szeretjük egymást, aztán meg jöttek szép sorjában a gyermekek. Norina 8 éves, Amira 5 éves, Alina 3 éves – mondta el érdeklődésünkre a Nyíregyházán élő Reha Mihály, aki tíz éve kamionosként dolgozik, így érthető a tehergépjármű iránti vonzódása.

– Két éve terveztem már egy kamionos eljegyzést, de az autót éppen szervizbe kellett vinnem. Nem mondtam le arról, hogy ne legyen valamilyen módon részese egy családi ünnepnek a jármű, így jött a kamionos esküvő ötlete. Anita meglepődött először ezen a felvetésen, de aztán ő is jó gondolatnak tartotta, mivel jól tudta, hogy a család mellett a másik nagy szenvedélyem a kamion. Mivel már csak belföldön kamionozom, egy-két alkalommal Anita is eljött velem, de a lányok miatt nem lehetett gyakran távol az otthonunktól. Örülünk, hogy sikerült megvalósítanunk a kamionos esküvőt – tette hozzá Reha Mihály.  
KM

Címkék#Kamion

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában