Nyírbogát

2023.05.08. 14:30

Anyák napi ünnepség

Édesanyánk a támaszunk, a vigaszunk, a legnagyobb segítségünk. Május első vasárnapján az ÉDESANYÁKAT ünnepeljük, akik óvtak, védtek, ápoltak és felnevelt bennünket.

Május 7-én Nyírbogáton is megrendeztük az anyák napi ünnepségünket a Városháza nagytermében. Ünnepségünk elején Dr. Simonné Dr. Rizsák Ildikó, településünk polgármestere köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat, dédiket. Hosszú, boldog egészségben eltöltött éveket kívánt számukra, s hogy gyermekeikben, unokáikban, dédunokáikban még sok örömet leljenek.

Az iskolás és óvodás gyerekeink megható színes műsorral kedveskedtek. A gyerekek hetekig gyakorolták a verseket, dalokat, hogy egy szál élő tulipán és ajándék kíséretében köszöntsék meg a számukra legkedvesebbeket. A hűséges édesanyák, nagymamák szíve nagyot dobbant, mikor átvették gyermekeik, unokáik által készített ajándékát. A csillogó tekintetek, a könnyes szemek, mindent elárultak. Az iskolások néptánccal, közös énekkel és verssel tették színesebbé rendezvényünket. A gyerekek mellett az önkormányzat is kedveskedett a szülőknek, nagyszülőknek saját készítésű ajándékkal.

Nincs drágább kincs, mint az anyai szeretet! Egy jó szó, egy kedves mosoly, az aggódó tekintet, a hűséges jó szív, mindennél többet ér. A jó Isten áldása kísérje lépteik nyomát.

Nyírbogát, 2023. 05. 08.

Gulyás Jánosné művelődés szervező

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában