Tokaj

2023.05.24. 12:14

Egy jóízű üzleti borvacsora

A rendezvény jól szolgálta a térség népszerűsítését.

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, Vajda Emese szervező, dr. Szabó Tünde kormánybiztos, országgyűlési képviselő és Pokrovenszki Gergely szervező

Forrás: Fotók: Pallagi Zoltán

A Tetterő Egyesület nemzetközi üzleti borvacsorát szervezett a Mercure Tokaj Center Hungary-ben, ahol számos vállalkozás képviseltette magát. Többek között Nyíregyházáról, Tokajból, Miskolcról, Sárospatakról, Debrecenből és Budapest mellett Párizsból is érkeztek illusztris vendégek. 
A rendezvény kiválóan szolgálta az egyesületnek a térség népszerűsítésére irányuló kezdeményezését. Lehetőséget teremtett az üzletemberek közötti szakmai kapcsolatok elmélyítésére, egymás tevékenységének megismerésére. Az estet megtisztelte jelenlétével többek között dr. Szabó Tünde, az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztosa, Dévald István, a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere is. A vendégeket Posta György, Tokaj polgármestere is üdvözölte.

A jó hangulatról a Melounge Duo gondoskodott.

LTL


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában