Nyíregyháza

2023.12.19. 16:26

Még tart a LED-csereprogram!

Tarnavölgyi Gergely

Nagy sikert aratott az első akció is, az izzókat a Városháza udvarán vehették át Nyíregyháza lakói.

Forrás: KM archív

Január 15-ig még lehet jelentkezni az ingyenes LED-csereprogramra Nyíregyházán az önkormányzat és a CYEB jóvoltából. Mindez azt jelenti, hogy akik első körben nem regisztráltak, vagy nem sikeresen regisztráltak a www.ledcsere.hu weboldalon keresztül, azok számára 2023. 12. 01-je és 2024. 01. 15-e között lehetőség nyílik erre.
A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található fényforrások száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.
A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő napokban kapnak e-mailt a jelentkezők. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezést visszaigazoló e-mailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti.
Akik a csereprogram első körében sikeresen regisztráltak, de a meghirdetett időintervallumon belül nem vették át csomagjaikat, azoknak erre a második kiosztási időszakban lehetőségük nyílik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában