Farsang

2024.03.08. 11:23

Farsang és jókedv

Szon.hu

Nyíregyházán az Átrium üzletházban egy újabb ingyenes családi programot szerveztek a környékbelieknek. A farsangi mulatságra fantasztikusan feldíszített teremmel várták a vendégeket, akiknek fánkkal, kürtőskaláccsal, palacsintával, kakaóval is kedveskedtek.

Mindenki megtalálta a számára kedves részletet: az arcfestés, csillámtetoválás, kölyök diszkó és a gyermekvetélkedők felejthetetlen élményt nyújtottak. A zsűrinek nem volt könnyű dolga a kis királylányok, gésák, harcosok, vicces mesefigurák közül kiválasztani az első 10 helyezettet. Látszott, hogy óriási gondossággal készült el minden egyes jelmez. A pozitív visszajelzések és az ölelések száma is jól mutatja, hogy a rendezvény nagy sikert aratott, és sok örömet adott a résztvevőknek. Remélhetőleg hasonló eseményekre még sokan ellátogatnak, hogy továbbra is erősítsék a közösségi kötelékeket és terjesszék a jó hangulatot és boldogságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában