Megyei labdarúgó-válogatott

2019.11.19. 08:36

Ők képviselik a megyénket

Lukács Tibor kijelölte a megyei válogatott keretét.

Hudák Máté

Fotó: Pusztai Sándor

Mint arról beszámoltunk, november végén Mezőkövesd ad otthont az amatőrválogatottak Kelet-Magyarországi Regionális Tornájának.

A mieink Borsod, Heves, Hajdú és Nógrád megye legjobbjaival mérik össze tudásukat, a győztes a többi régió első helyezettjével küzd meg az országos döntőben. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alakulatot irányító Lukács Tibor kijelölte a keretet, ami az utolsó őszi fordulót követően hétfőn lett nyilvános. A válogatott a Kemecsével és a Sényővel játszik majd felkészülési meccset.

Hudák Máté
Fotó: Pusztai Sándor

 

A megyei labdarúgó-válogatott

Játékoskeret. Kapusok: Dukát Péter (Nagyhalász), Tóth Norbert (Ibrány). Védők: Csáki József (Ibrány), Pócsi Balázs (Ibrány), Hajzer László (Nagyhalász), Hudák Máté (Nagyhalász), Buka Bence (Nyírgyulaj), Phrakonkham Ádám (Mándok). Középpályások: Kovács Gergő (Nyírgyulaj), Mezei Béla (Nyírgyulaj), Ladányi Dávid (Nagyhalász), Fejes János (Tarpa), Szabó Roland (Vásárosnamény), Petics György (Újfehértó), Dallos László (Mándok). Csatár: Schmidt Péter (Vásárosnamény), Lyáh Artúr (Vásárosnamény), Somogyi Márk (Ibrány), Gömze Antal (Nyírgyulaj), Baglyos Levente (Mándok).

Szakmai stáb. Vezetőedző: Lukács Tibor (Nyírgyulaj). Asszisztensedző: Kiss Tamás (Ibrány).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában