Teremfoci

2020.01.10. 08:35

Teremfociznak a megyei csapatok

A vasárnapi selejtezőkből csoportonként hárman jutnak tovább.

A tavalyi döntőnek a Filo csarnok adott otthont

Ez a január sem múlhat el anélkül, hogy az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága ne rendezné meg az immár hagyományos, felnőttcsapatok részére kiírt teremtornáját. Az elmúlt esztendőben az izgalmas döntőnek a Filo csarnok adott otthont, a fináléba a két csoportból az Ibrány és a Balkány jutott.

Huszonöt csapat nevezett

A címvédő ibrányiak 4–0-ra nyertek, és egész nap gólt sem kaptak. A harmadik helyet eldöntő bronzmeccsen az Apagy 3–2-re gyűrte le a Tarpát.

Az idei, hetedik alkalommal kiírt Nyírerdő Kupára huszonöt együttes nevezett. A részt vevő együtteseket – bajnoki osztálytól függetlenül – területi alapon öt csoportba osztotta az igazgatóság. A vasárnapi selejtező mérkőzéseknek a gyulaházi, leveleki, nyírbátori, vásárosnaményi és újfehértói sportcsarnokok adnak otthont. A január 12-i selejtezőkből az első három helyezettek jutnak tovább a január 19-i középdöntőkbe. A 2 x 15 perces mérkőzések valamennyi helyszínen 9 órakor kezdődnek.

A csoportok első három helyezettjei jutnak majd a jövő vasárnapi középdöntőbe.

A csoportok

Gyulaháza: Gyulaháza, Döge, Demecser, Kék, Szabolcsveresmart

Levelek: Levelek, Apagy, Ramocsaháza, Kemecse, Buj

Vásárosnamény: Ópályi, Barabás, Nyírkarász, Záhony, Csengersima

Újfehértó: Újfehértó, Kálmánháza, Nyírtura, Ibrány, Rakamaz

Nyírbátor: Nyírbátor, Nyírvasvári‚ 16, Nyírgyulaj, Encsencs, Nagykálló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában