kézilabda

2021.02.10. 10:03

A Kisvárda edzője bízik a további jó szereplésben

A szabolcsiak tavasszal többet játszanak idegenben.

bb

Petykó Tamásék (labdával) pénteken a Tiszavasvárit fogadják

Fotó: Km-archív

Férfiaknál az NB II.-es bajnokságot múlt héten egy elmaradt mérkőzés pótlásával a Tiszavasvári kezdte meg, pénteken azonban már a Kisvárda is bekapcsolódik a sorozatba.

A szabolcsiak hat győzelemmel és három vereséggel zárták az őszt, ezzel a tabella harmadik helyén töltötték a rövid téli szünetet.

– Január második hetében változatlan kerettel kezdtük a munkát, az első két hétben naponta edzettünk – kezdte érdeklődésünkre Türk Ferenc, a Kisvárda edzője.

Elégedett csapatával

– Ezt követően heti három foglalkozással folytattuk a ráhangolást a folytatásra. Edzőmérkőzést nem játszottunk, viszont voltak közös mozgásaink az ificsapatunkkal. A felkészülésünket nehezítette, hogy a kettős igazolással rendelkező játékosaink, Both Péter, Fábián Vince és Kerezsi Ádám nem minden alkalommal tudtak rész venni az edzéseken, remélem, hogy a bajnokságban számíthatunk rájuk.

Egyébként elégedett vagyok a fiúk hozzáállásával, becsülettel elvégezték a munkát.

– Jól zártuk az őszt, remélem, a folytatás is hasonló lesz, bár a tavaszi sorsolásunk nehezebb, mert többet kell idegenben pályára lépnünk – zárta szavait Türk Ferenc.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában