Amerikai foci

2021.06.04. 08:48

A csapategységre tudnak építeni

A levelekiek vasárnap életben tartanák reményeiket.

MK

Forrás: egyesület

A Levelek Spartans túl van második Divízió II.-es mérkőzésén. A remek idegenbeli rajt után a hazai bemutatkozás nem sikerült, az Újpest Bulldogs 55–20-ra győzött.

Kitartóan küzdöttek

– Sajnos, kikaptunk a mérkőzésen, de a csapat mentális erejére nem lehet panasz – mondta el Szépe József, a csapat vezetője. – Borzasztóan játszottunk a mérkőzés második negyedében, ott ment el a meccs, ennek ellenére mind a támadók, mind a védők az utolsó másodpercig küzdöttek, és a futóóra ellenére is sikerült 14 pontot felrakni a táblára. Erre a csapategységre lehet építeni, nagyon büszke vagyok a játékosok fegyelmezettségére és kitartására. Minden kilátogató nézőnek és segítőnek is nagyon hálásak vagyunk a biztatásért, fantasztikus érzés volt újra nézők előtt játszani és az első hazai mérkőzésünkön pályára lépni Leveleken.

Szépe József hozzátette, világosan látszott, hogy nem egyforma súlycsoportban voltak a csapatok a felkészülés mennyiségét és minőségét illetően. A nehézségek ellenére a csapat igyekszik vasárnap életben tartani playoffreményeit Szegeden.

A Levelek két győzelemmel és egy vereséggel a Keleti csoport negyedik helyén áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában