Fatum-Nyíregyháza

2021.11.03. 08:27

Ez az eredménye, ha nem koncentrálnak megfelelően

A Vasas elsősorban mentálisan kerekedett a Fatum-Nyíregyháza fölé.

MK

Ralica Vaszileva volt a legjobb nyíregyházi

Fotó: vasas

Abszolút nem várt, kijózanító pofonba szaladt bele a Fatum-Nyíregyháza múlt szombaton, a Vasas vendégeként. A címvédő két győzelem után utazott el a fővárosba, míg a hazaiak egyszer kikaptak, egyszer pedig nagyon szoros csatában győztek. Mindezek ellenére a Fatum csupán egy játszmát nyert meg, a másik hármat nagy különbséggel elveszítette. Ezen a találkozón semmi nem jött össze, és sajnos a simán elveszített játékrészek közben azt a tüzet sem lehetett látni, ami máskor jellemző a csapatra.

Nincs idő búslakodni

– Nem feltétlenül voltunk ott fejben úgy, ahogy kellett volna – beszélt a vereség okairól Németh Szabolcs, a Fatum-Nyíregyháza vezetőedzője.

– Ellenünk teher nélkül állnak ki az ellenfelek, pontosan emiatt bele lehet szaladni a vereségbe, amennyiben nem koncentrálunk eléggé. Ha átlagossá válunk, átrohannak rajtunk. Magam, és remélhetőleg a lányok részéről is elmondhatom, hogy ez egy tanulságos lecke volt, kellő időben jött a pofon. Emelt fővel kell továbbmenni, mert ha most lehajtjuk a fejünket, két-három további vereség következhet, amit abszolút nem akarunk. Az első helyen szeretnénk tanyázni minden forduló után, amit most nem mondhatunk el. Jó is lehet, hogy itt van a nyakunkon a Békéscsaba elleni meccs, mert nincs idő búslakodni.

Az említett, csabaiak elleni összecsapást csütörtök 18 órakor rendezik a Continental Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában