szon.hu PODCAST

2023.08.23. 20:00

A budapesti atlétikai világbajnokság bűvöletében

Hazánk történetének legnagyobb sporteseménye zajlik éppen Budapesten, hiszen augusztus 19. és 27. között a sportok királynője, azaz az atlétikai világbajnokság eseményeit rendezik fővárosunkban.

Szon.hu

Az atlétikai vb nagyságát csak az olimpiai játékok és a labdarúgó-világbajnokság múlja felül, több mint 200 ország, kétezer atlétája verseng a Nemzeti Atlétikai Központban. Sportpodcastünk vendége ezúttal Orendi Mihály, akinek élete, edzői és sportvezetői pályája szorosan körülöleli az atlétika világát, így nem meglepő, hogy ismeretségeire alapozva már a kivitelezés során bepillantást nyert az infrastrukturális kivitelezés folyamataiba, hogy a világbajnokság versenyeiről már ne is beszéljünk.

Többek között arra kerestük a választ, hogy a vb-t követően miként hasznosulhat ez az igencsak nagy volumenű beruházás és, hogy hogyan profitálhat ebből a sporteseményből a magyar atlétika.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában