szon.hu PODCAST

2023.08.10. 20:00

Fővárosi ellenfelek ellen

Kállósemjén, Újfehértó, Nyírbéltek – ki nyeri a vármegyei bajnokságot?

Szon.hu

Fotó: Dömötör Csaba

– A Kisvárda Master Good zárta hétfőn az NB I. 2. fordulóját, a 3. forduló nyitómérkőzést is Milos Kruscsics együttese játssza pénteken az MTK vendégeként. Az élvonalba visszajutott fővárosi kék-fehérek eddigi mindkét találatát Németh Krisztián jegyezte, ám a bajnokságban még nem nyertek. Nem bánnánk ha ez a tendencia pénteken folytatódna a Hungária körúton.

– A Nyíregyháza Spartacus vasárnap a Budapest Honvédot látja vendégül. Az élvonaltól búcsúzó fővárosi alakulatot a szakemberek a feljutás egyik fő várományosának. Holman Dávidék azonban az előző fordulóban hazai pályán botlottak a Kozármisleny ellen, így bizonyára kettőzött erővel küzdenek majd Balmazújvárosban az elhullajtott pontok visszaszerzéséért. Biztosak vagyunk azonban abban, hogy Tímár Krisztián csapata is a három pont megszerzésére tör.

– Hétvégén indul a vármegyei bajnokság. Véleményünk szerint a sorozat esélyesei a Kállósemjén és az Újfehértó mellett, a Mátészalka, valamint az alaposan megerősített Nyírbéltek, a rutinos Mirgai Lászlóval a kispadján. Versenyfutásukba talán a Tarpa is beleszólhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában