Labdarúgás, Nyír-Wetland vámegyei I. osztály

2024.02.25. 17:34

Négyet vágott a Kállósemjén

A hajrában egyenlített a Kemecse, egy ponttal távozott csak a Kótaj

A Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokság 16. fordulójában három mérkőzést játszottak vasárnap.
Kállósemjén–Ibrány 4–2 (3–1)
Kállósemjén, v.: Pethő. Kállósemjén: Ovszijenko – Hegedűs (Pallai), Lakatos L. (Tóth), Hamza, Szabó I., Vass, Fodor, Pekk (Lipcsei), Lakatos B. (Szabó S.), Katona, Kornutjak. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko. Ibrány: Tóth – Bégányi (Ács), Bökönyi, Molnár, Lukács, Kállai, Kiss (Hornyák), Farkas, Bertók (Dobos), Csatári, Novák (Szabó M.). Játékos-edzők: Kiss Péter, Tóth Norbert. Gól: Fodor (11-esből), Lakatos L., Hamza, Katona, illetve Lukács, Kállai. Kiállítva: Farkas (85.), Ács (90.). Ifi: 2–1.
Vologyimir Ovszijenko: – Egy olyan meccset nyertünk meg, amit saját magunknak tettünk nehézzé. Nagyon büszke vagyok a csapatunkra, mert a hozzáállás, a szív az ott volt a pályán az első perctől az utolsóig. Ezt a győzelmet Fodor Andrisnak ajánljuk 500. mérkőzése alkalmából. Megyünk tovább!
Kiss Péter: – Gyermeteg hibákból kaptuk a gólokat, viszont bizakodásra ad okot, hogy kétszer is vissza tudtunk jönni a meccsbe. Véleményünk szerint az első félidőben volt egy minimum nagyon kétes ítélet, ami által más forgatókönyve is lehetett volna a mérkőzésnek, de sajnos csak nálunk került elő a piros lap. Polgármester úrnak boldog születésnapot kívánunk!
Kemecse–Kótaj 2–2 (0–1)
Nyíregyháza, v.: Ignéczi. Kemecse: Baráth – Varga (Bárdos), Hadházi (Szűcs), Boda (Törő), Majoros, Szokolai, Gönczör, Kovács, Balogh, Csáki, Hokk B. Edző: Sánta Tibor. Kótaj: Csikós – Sallai, Hangácsi, Nagy, Fabu (Csörgő), Papp, Dencs (Szarka), Bagoly (Illés), Boros, Csatári, Molnár (Sárközi). Edző: Seregi Mihály. Gól: Szűcs, Majoros, illetve Dencs, Molnár.
Sánta Tibor: – A meccs összképe alapján reális a döntetlen, mi fociztunk és kihagytuk a helyzeteinket. Jól bontottunk, szerveztük a játékot, de az ellenfelünk szervezett és harcos játéka jó kontrákkal párosult, ezért gratulálok nekik.
Seregi Mihály: – Megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből, meg kell tanulni koncentrálni az utolsó percig a mérkőzésen. További sok sikert a Kemecsének!
Nagykálló–Mándok 1–1 (1–1)
Nagykálló, v.: Sándor. Nagykálló: Budaházi – Erdei, Marozsán Zs., Mondok, Marozsán M. (Puluczkai), Sipos, Haller (Simon), Marinka, Baráz (Homann), Mészáros, Oláh (Anda). Edző: Homann Richárd. Mándok: Lőrincz – Baksa, Köblös, Jánvári, Koszta, Csercsa (Králik), Bokor, Jene (Baglyos), Molnár, Nagy, Cservenyák (Matyi). Edző: Kocsis János. Gól: Haller, illetve Nagy. Ifi: 2–3.
Homann Richárd: – Egy jó csapat ellen úgy gondolom végig partiban tudtunk lenni. Igaz, hogy voltak fordulópontok a mérkőzésen, de a döntetlent reális eredménynek tartom.
Kocsis János: – Gyenge teljesítményt nyújtottunk ezen a mérkőzésen. Tizenegyesből sem sikerült gólt elérnünk, összességében az egy ponttól nem érdemeltünk többet.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában