Labdarúgás, NB I., Kisvárda Master Good

2024.03.08. 11:31

Mumusához látogat a Kisvárda

Megtörné a Kecskemét elleni rossz sorozatát a rétközi egylet.

Driton Camajék (fehérben)nem tudták még legyőzni az NB I.-ben a Kecskemétet.

Fotó: kisvardafc.hu

Mivel a Kisvárda múltja a jelenlegi formájában csak 2003-ig vezethető vissza, így nem meglepő, hogy sokáig az osztálykülönbségek miatt elkerülte egymást a szabolcsi gárda, valamint a Kecskemét.

Zsinórban négy fiaskó

Az NB I.-ben eleddig mindössze öt mérkőzést játszottak egymással szemben a felek: az első, idegenbeli meccs 3–3-as döntetlenre végződött, azóta viszont négy egymást követő vereség a mérleg, kettő a Várkertben, kettő pedig a Széktói Stadionban. Éppen időszerű lenne megszakítani ezt a nyeretlenségi sorozatot.

– Számunkra minden mérkőzés ugyanolyan fontos, hiszen minden héten létfontosságú, hogy pontokat szerezzünk – vezette fel a találkozót megkeresésünkre a Kisvárda Master Good vezetőedzője, Feczkó Tamás. – Minden sorozatnak meg kell egyszer szakadnia, reméljük, hogy végre-valahára le tudjuk majd győzni a Kecskemét csapatát az NB I.-ben. A lehető legjobb összeállításban fogunk pályára lépni ellenük, bár a bajnokság ezen szakaszában minket sem kerülnek el a sérülések és sajnos betegeink is vannak. A Kecskemét egy nagyon fizikális csapat, tele magasemberekkel, éppen ezért sokszor operálnak pontrúgásokkal és ezekből sok gólt is szereznek. Két komoly szervezőjátékossal bír a keretük, így kulcsfontosságú lesz, hogy őket kivegyük a játékból.

Lehet építeni a ZTE elleni sikerre

A Kisvárda jelenleg a tabella tizenegyedik helyéről várja a folytatást, hét ponttal lemaradva a még bennmaradást érő tizedik pozíciótól. A tavasz egyelőre felemásan sikerült, három vereséget követően a nagy rivális Mezőkövesdet legyőzte a gárda, majd a listavezető Pakstól kikapott, hogy aztán a Zalaegerszeg ellenében egy újabb fontos sikert ünnepelhessen.

A Kisvárda előnyére válhat, hogy a hetedik Kecskemét két vereséggel a háta mögött fogadja Ötvös Bencééket. 

Labdarúgás: NB I., 24. forduló
Péntek
Puskás Akadémia FC–Újpest FC, 20.00.
Szombat
Mezőkövesd Zsóry FC–DVTK, 12.45.
Kecskeméti TE–Kisvárda Master Good, 15.15.
Vasárnap
Paksi FC–DVSC, 13.00
Fehérvár FC–Ferencvárosi TC, 15.30.
ZTE FC–MTK Budapest, 20.00. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában