Nyíregyháza hírei

2014.01.07. 14:28

A teherautós ámokfutás tanúit keresi a rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság károsultak és szemtanúk jelentkezését várja - adta hírül a police.hu.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság károsultak és szemtanúk jelentkezését várja - adta hírül a police.hu. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010/8330-45/2013. bü. számon jármű önkényes elvétele bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást S. Dennis 31 éves német állampolgár ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. december 15-én Nyíregyházán eltulajdonított egy tehergépkocsit, áttört vele egy sorompót, áthajtott több tilos jelzést mutató jelzőlámpán és érintőlegesen ütközött több gépjárművel.

A lopott teherautóval menekülő gépjárművezető a 4-es számú főúton, Újfehértó és Téglás között frontálisan összeütközött egy szemben közlekedő személygépkocsival. A gyanúsítottat a baleset helyszínén fogták el a rendőrök, a külföldi állampolgár azóta is előzetes letartóztatásban van.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik az üggyel kapcsolatban kárt szenvedtek, illetve bármilyen érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen vagy telefonon, a 06-42-524-600 telefonszámon, illetve bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok bármelyikén - olvasható a rendőrség honlapján.


Kapcsolódó cikkek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!