PR cikk

2011.06.24. 10:36

AZFESZT Tehetségkutató a GYÁR Fesztiválon

<p>A tehetségkutató nem más, mint az AZFeszt alapötlete, ez az, amiért ez a nyírbátori társaság annak idején belevágott az Azfeszt szervezésébe.</p>

Ahogy ők fogalmaztak a célokról "lehetőséget szeretnénk adni, hogy tehetséges zenekarok profi színpadi technikával, nagyszámú közönség előtt mutathassák meg magukat, és a legjobbakat komoly díjakkal segíthessük a továbbiakban." Mivel 2011-ben sajnos nem jöhetett létre AZFeszt, ezért az Azfesztes kollégákkal úgy döntöttünk, Miskolcon, a GYÁR Fesztiválon tartjuk a 2011-es AZFeszt tehetségkutatót, az AZFeszt színpadon, természetesen.

A 2011-es tehetségkutatón 15 zenekar kap lehetőséget, hogy bizonyítsa tudását a szakmai zsűri és a nagyérdemű előtt. Az AZFeszt hagyományokhoz méltóan, felelősségteljesen választjuk ki a beérkező jelentkezések közül azokat a bandákat, akik a színpadon is bizonyíthatnak. A zsűri összeállításánál is figyelünk arra, hogy olyan személyek mondjanak ítéletet, akiknek lehet adni a szavára.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre komolyabb díjakkal tudjuk segíteni a győzteseket az elindulásban, és a díjazott zenekarokat sem hagyjuk a sorsukra a megnyert tárgynyereménnyel, vagy stúdiózási lehetőséggel! Egyfajta tehetséggondozást szeretnénk megvalósítani azzal, hogy a korábbi nyerteseket a következő fesztiválon már mint meghívott előadókat várjuk vissza.

Ha zenekar vagy szóló előadó vagy, és szeretnéd magad megméretni az AZFeszt GYÁR Fesztivál tehetségkutatón, küldj egy mailt a [email protected] e-mail címre. A tárgyba írjátok be: TEHETSÉGKUTATÓ és a zenekar nevét.

A jeletkezésnek tartalmaznia kell:

  • 3 db saját szerzeményű dalt mp3 formátumban
  • 1 db maximum 600 karakter hosszúságú zenekari bemutatkozót
  • 1 db fotót a zenekarról
  •  

    Jelentkezési határidő: 2011. JÚLIUS 1. 12:00 CET

    A jelentkezéseket feldolgozzuk és értesítünk benneteket, hogy bekerültetek-e a programba.

    További részletek: www.gyarfesztival.hu

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában