PR cikk

2011.08.04. 11:55

Bölcsi, ovi, suli - indul a káosz!

Elindult a visszaszámlálás! Akinek bölcsődés, óvodás vagy kisiskolás korú gyermeke van, tulajdonképpen napokban mérheti a nyár hátralevő részét, hiszen augusztus utolsó hete a felkészülés és szülői értekezletek jegyében telik.

Elindult a visszaszámlálás! Akinek bölcsődés, óvodás vagy kisiskolás korú gyermeke van, tulajdonképpen napokban mérheti a nyár hátralevő részét, hiszen augusztus utolsó hete a felkészülés és szülői értekezletek jegyében telik.

Rutinos anyukák és apukák már tudják, hogy szeptembertől beindul a nagybani csere-bere: a gyerekek adják-veszik a különböző baktériumokat és vírusokat, amelyek kellemetlenséget okoznak a család minden tagjának.

A kicsik körében az egyik leggyakoribb problémát a felső légúti megbetegedések jelentik. Amilyen gyorsan jön, olyan lassan akar menni – hát még, ha visszatérő megbetegedésről van szó! Egy közelmúltban lezárult kutatás eredménye arra világított rá, hogy a felső légúti betegségekkel küzdő gyermekek 80%-a reagál jól a polarizáltfény-terápiára. A kúra hatására a tünetek enyhültek, a betegség időtartama és gyakorisága pedig csökkent, sőt a gyermekek ötöde teljesen tünetmentessé vált.

Magdinak hármas ikrei vannak, ahogyan ő fogalmaz: családjukban a betegségek kockázatát azonnal köbre emelik. Ha az egyik gyerek elkap valamit, akkor 48 órán belül testvéreinél is jelentkeznek a tünetek.

- Amint megláttam az óvó néni nevét a kijelzőmön, már tudtam, hogy mehetek szabadságot kérni a főnökömhöz. – meséli Magdi meglepő könnyedséggel, majd gyorsan hozzá is teszi. – Tudom, könnyű ezzel sztorizni most, hogy a gyerekek idén még nem voltak betegek, de tettünk érte, pontosabban a legfontosabb lépést a nagyijuk tette meg, amikor Sensolite bérletet vett nekik ajándékba. Hetente háromszor megyünk kezelésre, persze a fénykagylóból egyik sem akar kiszállni, reklamálnak, hogy miért csak 10 percet lehettek benne. A legfontosabb azonban, hogy ők nem betegek, így nekünk is könnyebbek a hétköznapok! - mesélte Magdi.

Az ikrek eddig 15 kezelést vettek fel a Sensolite Gyógycentrumban

A család szerint nem csak a betegségek kerülték el őket, hanem a „sírós” napok is, hiszen a gyerekek szemmel láthatóan sokkal vidámabbak, kiegyensúlyozottabbak lettek.

Fecó és Klári budapesti barátaiktól kapták a tippet, akik a Budai Gyermekkórházba Dr. Madarasi Anna gyermekgyógyász főorvoshoz vitték rendszeresen 5 éves kislányukat.

- Szerintem minden szülő rémálma, amikor legjobb akaratunk ellenére sem tudunk segíteni. A szűnni nem akaró köhögés már mindannyiunkat felőrölt; gyermekünket fizikailag, minket pedig lelkileg.” – mondja az édesapa.

- Hittünk és bíztunk a terápiában! – folytatja Klári– A hatását már a 6. kezelés után érezhettük. Kislányunkat kedden lázasan vittük haza, bágyadt volt. Szerda délután már kezdett élénkülni – ilyenkor nehéz ágynyugalomra inteni. Csütörtökön még a magunk megnyugtatása végett itthon maradtunk vele, de pénteken már nem volt mese, nagyon vágyott a barátai közé! Ez a felső légúti infekció eddig leghamarabb 1,5 hét alatt zajlott le nála,ha nem volt szövődmény. - mesélte Klári.

A gyermekek kora, magassága és súlya határozza meg, hogy a Sensolite Gyógyentrumban 5, 10 vagy 15 perces kezelések közül melyiket ajánljuk. Vegyen részt gyermekével ingyenes orvosi konzultációnkon! Hívjon minket a 46-784-766 vagy a 30-858-4-676-os telefonszámainkon,vagy látogasson el hozzánk Miskolcon a Jókai u. 4. szám alatt található Gyógycentrumunkba ,és éljen Ön is az augusztus 31-ig tartó 50%-os kipróbálási kedvezményünkkel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában