Hirdetés

2024.01.22. 00:00

Horgászok, figyelem! - A Tisza-Rétköz Horgászegyesület közleménye

A nagy múltú Tisza-Rétköz Horgászegyesület nevében ezúton adunk tájékoztatást arról, hogy jelentősen megváltozott tagjaink kiszolgálásának szervezeti felépítése.

PR cikk

Fotó: freepik.com

Az autóbuszállomás melletti horgászbolt ezentúl nem vállalkozott a tagsági viszonnyal, az Állami Horgászjeggyel és területi engedéllyel való ellátásra, ezért ezen űr betöltésére Nyíregyházán, a Hatzel tér és a Csillag utca sarkán lévő központi irodánk veszi át ezt a szerepet.

Felhívjuk figyelmüket továbbá, hogy az online világ adódó előnyeit kihasználva könnyen előfordulhat, hogy tagjainkat más szervezetbe terelik anélkül, hogy ezt tőlük megkérdeznék.

Ezzel azonban sok esetben kettős- vagy akár hármas tagsági viszony is létrejöhet anélkül, hogy az adott év tagdíja megfizetésre kerülne.

Egyesületünk rendelkezik halgazdálkodási vízterületekkel, a Bodrog folyón túl a Lónyai csatorna, Bodroghalászi holtágak, Vajdácskai holtág, Tiszakarádi főcsatorna kezelése indokolja az ezzel kapcsolatos költségek megteremtését, míg egy vízterülettel nem rendelkező egyesület a tagdíjakból befolyt pénzeket nem köteles a horgászati lehetőségek minőségének emelésére fordítani.

Forrás: Tisza -Rétköz Horgászegyesület

Fentiek alapján várjuk tisztelettel az aktuális horgászokmányok érvényesítése céljából új és leendő tagjainkat Nyíregyházán, a Csillag utca 16. szám alatt. Parkolási lehetőség biztosított közvetlenül irodánk előtt, mely szombati napokon ingyenes, egyéb időszakokban a II. zónába tartozik.

Horgászaink igényeit figyelembe véve ügyfélfogadási időnk* a kiemelt időszakban (2024. április 30-ig) kibővül:

Hétfő-kedd: 8:00-15:30,
Szerda: 8:00-18:00,
Csütörtök-péntek: 8:00-15:30,
Szombat: 9:00-14:00

Továbbra is lehetőség van irodánkban horgászvizsgát tenni hétfői és szerdai napokon.

Egyesületünk a tagjai részére minden évben, az összetartozást fémjelző, kis értékű ajándékkal kedveskedik, azonban sok esetben előfordult, hogy ezen ajándékok illetéktelen kezekbe kerültek. Kérjük, a jövőben érdeklődjenek erről értékesítési pontjainkon, hiszen mi minden évben, időben rendelkezésre bocsátjuk ezen ajándékokat bizományosaink részére.

Cím: 4400 Nyíregyháza, Csillag utca 16. ( 42/410-038

[email protected], www.tiszaretkozhe.hu

* Kérjük, ügyfélfogadási időnkről folyamatosan tájékozódjanak a www.tiszaretkozhe.hu oldalon vagy ügyfélszolgálati irodánkban.

Tisza-Rétköz HE vezetősége

Pr-cikk


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában