Sport

2011.07.30. 09:42

Csak kisebb szabálysértések történtek a Hungaroringen

Budapest (MTI) - A fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően a 26. Forma-1-es Magyar Nagydíjon, a Hungaroring területén csak kisebb szabálysértések történtek pénteken - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombat reggel az MTI-vel.

Budapest (MTI) - A fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően a 26. Forma-1-es Magyar Nagydíjon, a Hungaroring területén csak kisebb szabálysértések történtek pénteken - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombat reggel az MTI-vel.Közlekedési szabálysértés miatt a rendőrök egy esetben feljelentést tettek, míg három embert megbírságoltak.

Az ideiglenesen működő rendőrőrsön három külföldi jelentette be iratainak elvesztését, egy embert pedig előállítottak azért, mert nem tudta igazolni személyazonosságát.

Tiltott kéjelgés miatt a rendőrök három nőt állítottak elő, és szabálysértés miatt őrizetbe vették őket. Bekísértek két olyan személyt is, akik a szolgáltatásaikat igénybe vették.

A fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően gépkocsilopás, -feltörés nem történt a Hungaroring területén - írta a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!