Hirdetés

2022.05.12. 09:41

Próbálj ki egy élő zongorashow-val és vacsorával egybekötött sétahajózást a Dunán!

Egyedülálló élményt jelent az exkluzív környezetben, élő zongorashow-val kísért városnéző sétahajós vacsora a Dunán mindenkinek, aki a romantika jegyében kíván eltölteni néhány órát kedvesével.

Budapest egy sétahajóról szemlélve egészen más arcát mutatja, aminek varázsát tovább növeli az esti kivilágításban pompázó város nem mindennapi látványa, a fényárban úszó hidak, nevezetes Duna-parti épületek, továbbá a víz illata.

Fergeteges műsor vacsorával egybekötött sétahajózással

A Budapest River Cruises zongorás vacsorahajó programja különlegessé és emlékezetessé teszik az olyan, ünneplésre méltó alkalmakat, mint egy születésnap, házassági évforduló vagy Valentin-nap.

Ha kíváncsi vagy a város fényeire, lélegzetelállító panorámájára egy sétahajó fedélzetéről, ha szeretnéd megízlelni a hangulatát, és mellette még ennél is valami finomat, válaszd a prémium alapanyagokból készített vacsorával egybekötött 3 órás hajókázást a Duna központi, belvárosi szakaszán.

Forrás: budapestrivercruise.eu

A program része egy varázslatos zongoracsata is, amelynek keretében az étkezés mellé illő lágy dallamok váltják egymást intenzív show-elemekkel, hogy feldobják a hangulatot. Ismert dallamok csendülnek fel és szolgáltatnak romantikus légkört neked és párodnak, ha ezt a különleges módját választanátok kapcsolatotok megünneplésének.

“Budapest, Budapest, te csodás!”

A folyó Budapest belvárosának szerves része, hiszen úgy szeli ketté a várost, hogy valójában összetapasztja a számos gyönyörű történelmi híd által. Sétahajók tucatjai szelik a habokat a legfőbb nevezetességek közelében az idegenforgalmi főszezonban, mégis úgy tűnik, hogy a Duna legfőképp csak turisztikai célokat szolgál.

Pedig az utóbbi években megjelent a tömegközlekedés is, a folyón a menetrend szerinti hajójáratoknak köszönhetően, így bárkinek lehetősége nyílhat egy remek hajókázáshoz, a város újrafelfedezéséhez. Egyszer ugyanis mindenkinek látnia kell Budapestet egy másik perspektívából is, ehhez pedig remek helyszínt biztosít egy hajó.

Csodáld meg a Parlamentet, a Budai Várat, a Gellért-hegyet, a szebbnél szebb hidakat, valamint a többi, a Dunáról is jól látható nevezetességet egy sétahajó kényelmes fedélzetéről, távol a tömegtől, miközben a lemenő nap fénye megcsillan a vízen, majd a Hold fénye beragyogja a várost.

Exkluzív élmények a Dunán

A sétahajók tökéletes helyszínéül szolgálhatnak romantikus étkezéseknek. Kétszemélyes asztaloknál ülve módodban áll kedveseddel egy meghitt, gyertyafényes vacsorát elkölteni finom italok és ételek társaságában, miközben kellemes dallamok andalítanak vagy pörgősebb ritmusok csábítanak táncra.

A vacsora menüsora magyaros és nemzetközi ízeket egyaránt tartalmaz, így mindenki megtalálhatja a kedvére való ételeket.

A hajók fedélzetéről elétek táruló lebilincselő látványt megörökíthetitek, hogy örök emléket állítson az itt eltöltött kellemes estének, és legyen majd mire emlékeznetek sok-sok év múlva. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában