Tündérszépek 2022

2022.01.11. 13:49

Te leszel 2022 Tündérszépe? Ezek a szexi szabolcsi lányok már jelentkeztek!

Közel egy hónapja indult el a Szabolcs Online-on is a felhívás, miszerint ismét keressük a megye legszebb lányait, akik harcba szállhatnak a Tündérszépek 2022 címért.

Ha mindenki a szépségedet dicséri, ha szívesen mosolyognál a címlapokon, s ha a modellkarrier minden vágyad, jelentkezz a Tündérszépek országos szépségversenyre, amit immár negyedik alkalommal indított útjára a Mediaworks Hungary Zrt. és amire már december közepétől jelentkezhetnek a Szabolcs- Szatmár-Bereg megyei, itt született vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek. 

Országos szépségversenyünk számos lehetőséggel és értékes nyereményekkel várja a hölgyeket.

 

Most meg is mutatunk néhány jelentkezőt!

 

A 20 éves Demeter Amanda Ibrányból jelentkezett:

 

Skarbitné Csepregi Alíz 26 éves és Tiszavasváriból jelentkezett a versenyre:

 

A tarpai Tóth Nóra 27 éves:

 

A 18 éves Oláh Patrícia Fehérgyarmatról jelentkezett a Tündérszépek idei versenyére:

A megyei fordulóból 4 lány (a zsűri döntése nyomán 3, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet a legszebb 22 hölgy útja. Szabó Orsi, 2021 Tündérszépe ebben az évben tanácsaival segíti majd a versenyzőket. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyert Szarvas Andrea, valamint a 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesznek. 

Te jelentkeztél már? Ha még nem, ne habozz tovább, ide kattintva most megteheted!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában