Az elmúlt 24 órában történt

2020.04.07. 08:05

Melléképület lángolt az Alma utcában

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Vegyes falazatú melléképület és mellette gallycsomó égett hétfőn Nyíregyházán, az Alma utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gyorssugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Ismét több szabadtéri tűz adott feladatot megyénk tűzoltóinak. Fábiánházán két hektáron, Tiszabezdéd és Záhony között kétszáz négyzetméteren égett a száraz vegetáció. Ópályiban a Nyíl utcai lakóházak kertvégeinél lángolt nyolcszáz négyzetméteren, Rakamaz és Tokaj között, a 38-as számú főút mellett égett a száraz aljnövényzet, mintegy hatszáz négyzetméteres területen. A Túr folyó partján, Penyige és Fehérgyarmat között a nádas égett, de Nagyhalász és Tiszarád között, valamint Szamoskéren is volt szabadtéri tűzeset. A beavatkozók gyorssugarakkal, puttonyfecskendőkkel és kéziszerszámokkal oltották el a tüzeket.

Lesodródott az útról és fának csapódott egy személygépkocsi Nyírbátor és Piricse között. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a közúti akadályt.

Melléképület égett Tiszarádon, a Széchenyi utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók gyorssugárral fékezték meg a lángokat.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában