Az elmúlt 24 órában történt

2020.07.13. 08:12

A mátyusi polgármesteri hivatalban is felcsaptak a lángok

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Számítógép és berendezési tárgyak égtek vasárnap hajnalban a mátyusi polgármesteri hivatal egyik irodahelyiségében. A vásárosnaményi és a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók gyorssugárral oltották el a tüzet, az épületet átszellőztették, személyi sérülés nem történt. Szintén vasárnap hajnalban, Mátyuson újabb tüzet oltottak a vásárosnaményi, fehérgyarmati és mátészalkai tűzoltók. A Kossuth Lajos utca elején egy épület hátsó részében tűz keletkezett. A helyiségben könyvtár található, berendezési tárgyak égtek. A beavatkozók két gyorssugárral fékezték meg a lángokat, személyi sérülés nem történt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mindkét esetnél tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le. A vásárosnaményi hivatásos tűzoltók az utóbbi helyszínen megbontott tetőhéjazatot lefóliázták.

Több fa is megsérült, forgalmi akadályt képezett a hétvégén. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói úttestre dőlt fákat, lehasadt faágakat távolítottak el vasárnap több helyszínen. Bujnál, a 3823-as úton, Tiszavasváriban a Vasvári Pál utcában, Nyíregyházán az Árok, az Árpád és a Korányi Frigyes utcán, valamint Ramocsaháza és Székely, Újfehértó és Nagykálló, Mándok és Benk között is beavatkoztak motoros láncfűrészekkel.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában