katvéd

2021.08.04. 08:14

Kismegszakító szekrényében keletkezett tűz Nyíregyházán

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Kedden három tűzesethez vonultak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói.

Reggel Vásárosnaménynál, a 41-es főút mellett gallyak égtek, a helyi önkormányzati tűzoltók avatkoztak be.

A nyíregyházi Toldi utca egyik tízemeletes társasházánál, egy lakás kismegszakító szekrényében keletkezett kisebb tűz. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói fékezték meg a lángokat, majd átszellőztették a lépcsőházat.

A nyírbátori József Attila utcában, egy kert végében égett száraz fű, gaz. A mátészalkai hivatásos tűzoltók avatkoztak be kéziszerszámokkal.

Még kedden is tartottak a kárfelszámolási munkálatok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a vasárnap délutáni vihar után. Továbbra is elsősorban lehasadt ágakat, kidőlt fákat távolítottak el a hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltók a megye több településén. Kézi erővel, motoros láncfűrésszel, dugólétrával és létrás járművel avatkoztak be az egységek. Érkezett még segélykérés megrongálódott ingatlanokhoz is, többek között a nyíregyházi Deák Ferenc és Család utcában, Nyírpilisen a Károlyi utcában bontotta meg a szél egy-egy lakóház tetőszerkezetét.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában