Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.04.25. 08:39

Tuzséron fogták el a 38 éves férfit - Ezt követte el

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek 2022. április 24-én Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 49 éves járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2022. április 24-én a 41-es főúton vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő gávavencsellői lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 40 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai Ököritófülpösön intézkedtek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakossal szemben 2022. április 24-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi úgy vett részt járművével a közúti közlekedésben, hogy a vezetéséhez szükséges engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a 26 éves férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak amely pozitív eredményt jelzett ezért őt további mintavételre, majd a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. április 24-én Tuzséron elfogták J. S. 38 éves helyi lakost. A férfi ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai lakóhelyén elfogtak egy 22 éves tyukodi lakost 2022. április 24-én. A férfi körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 46 éves nyírbogáti lakost 2022. április 24-én. A rendőrök megállapították, hogy a Nyírbátori Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában