Helyi közélet

2011.08.05. 08:01

Jósaváros madártávlatból

Nyíregyháza - Mi a közös a gabonatároló, az evangélikus templom és a víztoronyban? A Jósavárosból 10 emelet magasból nézve egy irányban vannak. Az itt körbetekintőt lenyűgöző látvány fogadja.

Nyíregyháza - Mi a közös a gabonatároló, az evangélikus templom és a víztoronyban? A Jósavárosból 10 emelet magasból nézve egy irányban vannak. Az itt körbetekintőt lenyűgöző látvány fogadja.A négy szintes házak mint gyufaskatulyák láthatók, ugyanakkor technikai segítséggel akár a közeli áruház vásárlói is felismerhetők. A nagyjából 35 méteres magasságból ritkán lehet körbenézni, észak-nyugati irányban a hegyek koszorúzzák a látóhatárt, és tisztán felismerhető a Tokaji hegy, ami 30 km-re van.

Ha itt lakik, vagy barátja, ismerőse lakik a kisvárosnyi városrészben, képeinken megkeresheti, melyik erkély, vagy ablak az övé, ha nincs itt ismerőse, akkor csak élvezze a madártávlatból készült látványt!

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában