Helyi közélet

2014.02.23. 11:23

Csempészett cigarettát találtak a gépkocsiban - Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. február 22-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. február 22-én történt események összefoglalója.A Készenléti Rendőrség munkatársai 2014. február 22-én Tiszaeszlár belterületén igazoltattak egy 17 éves helyi lakost, aki akácfát szállított. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a fiatal a közel egy mázsa fát egy Tiszaeszlár külterületén lévő erdőből tulajdonította el. A járőrök a fiút a Tiszalöki Rendőrőrsre előállították, ahol ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást.

 A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2014. február 22-én Tuzsér belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. A járőrök az ellenőrzés alatt átvizsgálták a gépjármű utasterét is, ahol 500 doboz zárjegy nélküli, feltehetően csempészett cigarettát találtak. A rendőrség az intézkedés átadta az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában