Helyi közélet

2017.07.11. 12:11

Videó: Berki kitálalt - Ezért maradt el az évezred esküvője Biriben

Budapest, Biri - Száz fellépővel, tévés közvetítéssel fűszerezett grandiózus esküvőt terveztek Biriben Berki Krisztiánék, már az időpontot is lefoglalták, ám <a href="/ma-kelt-volna-egybe-berki-es-pamela-nem-lesz-eskuvo-itt-biriben-bizonyosan-nem/3535814" target="_blank">mint arról korábban beszámoltunk</a>, az esküvő elmaradt.

Budapest, Biri - Száz fellépővel, tévés közvetítéssel fűszerezett grandiózus esküvőt terveztek Biriben Berki Krisztiánék, már az időpontot is lefoglalták, ám mint arról korábban beszámoltunk, az esküvő elmaradt.

Hogy pontosan mi is történhetett, eddig nem nagyon lehetett tudni, ám Berki Krisztián most a Mokkában mesélt arról, mi is történt pontosan.

Forrás: blikk.hu


A sztárpár kapcsolata egyszerűen követhetetlen: az évezred esküvőjét tervezték Biriben, száz fellépővel! Berki Krisztián még azt is fejbe vette, hogy élőben közvetítse a tévé a nagy napot - ehhez képest teljes a csönd Biriben, Pamela meg Berki pedig azóta egyedülálló státuszt jelölt be magának Facebookon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában