NB III

2021.11.14. 15:31

Idegenben vereség, itthon győzelem

A Sényő-Carnifex zsinórban negyedszer nyert, a Kisvárda II-nek nem ment Debrecenben

Fotó: Shutterstock

Labdarúgás: NB III. Keleti csoport, 17. forduló

Sényő-Jászberény 2-1 (0-1)

Sényő, 100 néző, v.: Bálint.

Sényő-Carnifex: Nagy – Klepács, Szilvási, Fenyőfalvi, Farkas, Schmidt (Barta), Páll (Toldi), Tóth, Kapacina V. (Bodó), Vámos (Kalocsai), Orosz. Edző. Fiumei Viktor és Imrő László.

Jászberény: Binica – Asztalos, Erdős, Borics (Szanyi), Palcsó (Muhari), Tóth, Aranyos, Sárossy, László, Koppermann, Szanku (Nagy). Edző: Németh Gyula.

Az utóbbi időszakban eredményes csapatok közül a vendégek szerezték meg a vezetést az első félidőben. A fordulást követően sikerült az egyenlítés, majd a hajrában a három pontot jelenő hazai találat megszerzése, ezzel a sényőiek zsinórban negyedszer győztek.

Gól: Kapacina V. (60.), Szilvási (86.), illetve Aranyos (40.)

Imrő László: – Az első félidőbe többet birtokoltuk a labdát ám a semmiből kaptunk egy gólt. Szünet után egyértelműen mi domináltunk, megérdemelten nyertünk, nagy igazságtalanság lett volna ha nem így történik.

DVSC II–Kisvárda II 2–0 (0–0)

DEAC Sporttelep, 50 néző, v.: Kovács.

DVSC II: Ecsegi – Gellén, Fábián, Kovács G., Lénárt – Simon M. (Kenderesi, 81.), Balla, Mező, Kovács R. – Sármány (Maruscsák, 72.), Kalafat (Székelyhidi, 92.). Edző: Szűcs János

Kisvárda Master Good II: Odincov – Czene (Adu, 72.), Králik (Vass, a szünetben), Rubus, Sikorszki – Avetiszjan (Himics, 32.), Szőr – Szentes, Honcsar (Bíró, 60.), Czérna – Sztaroszta (Bokor, 60.). Edző: Kocsis János. Vasárnap zsinórban harmadik meccsét játszotta idegenben a kisvárdai alakulat. Az első félidőben mindkét együttes előnybe kerülhetett volna, ám kimaradtak a helyzetek. A fordulást követően a debreceniek öt perc alatt szerzett két góllal eldöntötték a három pont sorsát. Gól: Kovács R. (53.), Sármány (58.)

Kocsis János: – A vereség mellett még bosszantóbb, hogy gyenge teljesítményt is nyújtottunk, nemcsak egy-egy játékos okozott csalódást, hanem csapatként vallottunk szégyent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában