Mennyei

2022.05.15. 19:34

"Megye egyes szinten egy magas színvonalú mérkőzést játszottunk"

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban vasárnap három mérkőzést játszottak.

Illusztráció: Pixabay

Újfehértó-Nyíregyháza II. 4-2 (4-1)

Téglás, 180 néző, v.: Benkő.
Újfehértó: Csáki – Kecskeméti (Seres), Petics, Bartha (Tábori), Hudák, Zámbó, Pallai, Daróczi (Kertész), Jócsák (Csizmarik), Dukát, Szilágyi (Seres). Edző: Piskóti Zsolt.
Nyíregyháza II.: Szondi – Pataki (Kiss), Kardos, Ferenc, Hunyadi, Gönczör, Tagai, Sógor, Csilus (Dencs), Szűcs, Sztankó. Edző: Huszák Géza.
Gól: Bartha 3, Petics, illetve Hunyadi, Sztankó.
Piskóti Zsolt: –A remek első félidő szép gólok estek. A második félidőben a fiuk maradéktalanul végre hajtottak amit kértem, de ott mar nem a gólszerzés volt az elsődleges célunk. A játékvezetés korrekt volt az egész mérkőzésen.
Huszák Géza: – Egész mérkőzésen Cséke György járt az eszembe, aki a Nyíregyháza első NB I.-es mérkőzésén óriási gólt rúgott. Örökké emlékezetes. Ég veled Nyúzó!

Ibrány-Mándok 4-3 (3-1)

Ibrány, 250 néző, v.: Takács.
Ibrány: Tóth – Zubora (Szőlősi), Gergely, Buka, Lakatos, Pápa, Makai (Kiss), Molnár, (Mészáros), Kállai, Somogyi, Nagy D. Edző: Kiss Tamás.
Mándok: Lőrincz – Nardai, Törtei (Gyüre K.), Molnár, Ari, Nagy L. (Haller), Bugyi (Illés), Maroda, Lusánszki, Gyüre T., Krajnyák. Megbízott-edző: Dancs Attila.
Gól: Nagy 2, Kállai 2, illetve Krajnyák, Lusánszki, Gyüre T. Ifi: 0-2.
Kiss Tamás: – Egy nagyon ó erőkből álló Mándokot sikerült legyűrnünk az első félidőben egy mutatós és színvonalas játékkal. A második félidőben rengeteg buta egyéni hibát követtünk el, amellyel visszahoztuk az ellenfelet.
Dancs Attila: – Megye egyes szinten egy magas színvonalú mérkőzést játszottunk, mindkét csapat felvállalta az őszinte focit. 3-1 után vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe, de sajnos az utolsó gólt nem mi szereztük. Azt gondolom, hogy így ki lehet kapni, főleg Ibrányban.

Balkány-Mátészalka 5-0 (2-0)

Szakoly, 200 néző, v.: Balogh.
Balkány: Hegyes – Sallai, Kerecsen, Fodor, Fúró (Mercs), Rózsa (Szabó R.), Bartha (Máthé), Vasas (Csatári), Tőkés, Németi, Pallai (Szilágyi). Edző: Mirgai László.
Mátészalka: Szilágyi – Scheibli, Szabó D., Szigeti, Virág, Lyáh, Szabó B., Raffai, Huszti, Páskuly L., Bodó. Edző: Kiss Gábor.
Gól: Rózsa 2, Vasas, Mercs, Csatári. Kiállítva: Tőkés (52. p.)
Mirgai László: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a második félidőben megfogyatkoztunk, de ez sem fogta meg a csapatot, mert a cserék nagyon jól szálltak be a játékba. Nem látszott a létszám hátrány, minden játékosom hatalmas akarattal küzdött.
Kiss Gábor: – Gratulálok azoknak az U17 játékosoknak akik pályára léptek. A további gondolataimat megtartom magamnak...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában