Kisvárda Master Good

2022.08.02. 15:52

Verhetetlennek tűnik a Kisvárda ellenfele

A Kisvárda Master Good tizenhét meccsből álló sorozatot szakítana meg a csütörtöki nemzetközi kupameccsen.

Múlt vasárnap is nyert a Molde

Forrás: klub

A vasárnapi bajnoki után sem pihenhetett sokat a Kisvárda Master Good csapata, hiszen szerda reggel útra kel, hogy csütörtökön a Molde vendégeként lejátssza az Európa Konferencia Liga 3. selejtezőkörének első mérkőzését. Az ellenfél nem akármilyen formában van, hiszen immáron tizenhét meccse veretlen. A 15 győzelemből és 2 döntetlenből álló sorozat része volt az előző körben lejátszott két, Elfsborg elleni ütközet, amit kettős győzelemmel, 6–2-es összesítéssel abszolváltak a norvégok.

A széria múlt vasárnap nyúlt tovább, amikor Erling Moe együttese hazája bajnokságában 3–0-ra felülmúlta a Strömsgodsetet, ezzel megerősítette vezető helyét. A Molde góljait Magnus Grodem, Ola Brynhildsen és Rafik Zekhnini szerezte abból a 12 lövésből, amivel eltalálták a kaput a játékosai.

Az Ekl-párharc első meccsét csütörtök 19 órakor rendezik Norvégiában, a visszavágónak augusztus 11-én 20.45-kor a Várkerti Stadion ad otthont.

Az európai szövetség (UEFA) már a párviadal kezdete előtt kisorsolta a playoffkör lehetséges párosításait. A Molde FK–Kisvárda Master Good párharc továbbjutója a Wolfsberger AC–Gzira United FC összecsapás győztesével találkozik, vagyis osztrák vagy máltai ellenfele lehet a magyar ezüstérmesnek.

További hír a szabolcsi csapatról, hogy a szerb-magyar kettős állampolgársággal rendelkező Lazar Zlicsics a kazah élvonalban szereplő Aksunál folytatja pályafutását. A középpályás 2020 nyarán érkezett Kisvárdára, az elmúlt két évben 45 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken 1763 játékperce volt, egy gólt szerzett és kettőt készített elő.

Labdarúgás: Európa Konferencia Liga, 3. selejtezőkör, első mérkőzés
Csütörtök, 19: Molde (norvég)–Kisvárda Master Good

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában