Megyei I.

2023.03.12. 18:10

Gömze-dupla Semjénben - Mindent kihagyott a Mirgai-legénység (fotók)

Mutatjuk a vármegyei I. osztály vasárnapi meccseinek eredményeit.

Fotó: Sipeki Péter

Vasárnapi eredmények:

Nyírbéltek–Tarpa 0–2 (0–1)

Nyírbéltek, v.: Tomori.

Nyírbéltek: Ritli – Ricsei, Boldizsár (Bákai), Szabó Á., Nemes (Fleisz), Szabó S. (Scheibli), Jónucz, Varga, Orosz (Sárga), Tóth, Fischer. Edző: Körmös Miklós.

Tarpa: Zenikov – Gál, Dolináj, Bodan, Romancsuk, Kobály (Kucsinszki), Moticska (Prihoda), Kofel, Herman, Palcsej (Lovcsikov), Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Romancsuk, Bodan.

Körmös Miklós: – Gratulálok a Tarpának!

Bubis Iván: – Örülünk a győzelemnek, nem volt egy szép futball, de a pályaviszonyok azt nem is tették lehetővé. Az első félidőben egy nagy helyzet volt, sikerült megszerezni a vezetést. A második félidőben látszott, hogy a hazaiak ki akarnak egyenlíteni, de végig stabilak voltunk és az utolsó percben sikerült lezárni a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak, további sok sikert a Nyírbélteknek!

Kállósemjén–Nagyecsed 4–1 (3–1)

Kállósemjén, v.: Major.

Kállósemjén: Vologyimir Ovszijenko – Lakatos, Hegedüs, Törtei (Gyulai), Hamza (Fodor), Szabó (Marozsán), Danó (Bodnár), Vass, Pekk, Gömze, Kornutyak. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi (Urbin), Zámbó, Nyíregyházi, Bulyáki, Kóka S., Kóka R., Terdik (Demeter), Erdős, Szabó, Somlyai. Edző: Kósa József. Gól: Gömze 2, Törtei, Danó, illetve Erdős.

Vologyimir Ovszijenko: – Udvari Mihály vezetőségi tag édesapjának emlékére ajánljuk ezt a győzelmet. Nagyon jó felfogásban léptünk pályára, elég sok helyzetet alakítottunk ki az első félidőben, aminek java részét  sikerült gólra váltani. Egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Újfent büszke vagyok minden egyes játékosomra, mert maradéktalanul végrehajtották, amit meccs előtt megbeszéltünk. Megyünk tovább! Sok sikert az Ecsednek!

Kósa József: – Sajnos az első félidőben eldöntötték a hazaiak a mérkőzést. Gratulálok, további sok sikert nekik!

Balkány–Csenger 0–2 (0–0)

Szakoly, v.: Fehér.

Balkány: Virágh – Fekete, Zakor G., Vasas (Haller), Csatári (Selymes), Németi (Fodor), Bakosi, Kerecsen, Verner (Mocsár), Zakor J. (Tóth), Pallai. Edző: Mirgai László.

Csenger: Korompai – Popovics, Nagy, Petrohai, Peterman (Mészáros), Antal, Lengyel (Katona), Barcsay (Oláj), Osváth, Gaál, Szedlacsek. Edző: Barcsay István. Gól: Barcsay 2 (mindkettőt 11-esből).

Mirgai László: – Az első félidőben legalább két góllal kellett volna lejönnünk a pályáról, sajnos mindent kihagytunk. Az ellenfél kapusa nagyon jól védett, ha holnap reggelig játszunk, akkor sem rúgtunk volna gólt. Az ellenfél két tizenegyesből betalált, ami sajnos megint a mi amatőr hibánkból történt. Nagyon mérges vagyok, mert ebben a meccsben nem volt benne a vereség.

Barcsay István: – A második félidőben mutatott játék alapján megérdemelten győztünk. Gratulálok a fiúk teljesítményéhez, köszönjük a korrekt játékvezetést.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában