Szavazzon!

2024.02.19. 10:00

Döntse el Ön, kik legyenek az Év sportolói!

A szon.hu és a Kelet-Magyarország keresi a 2023-as év legjobb sportolóit. Ezúttal is olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjakat.

Szon.hu

Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő versenyzőkben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére meghirdetjük az Év sportolója 2023 szavazást. A voksolás során olvasóink dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata – keressük a legjobbakat. Döntse el Ön, kik legyenek az év sportolói Szabolcs-Szatmár Beregben!

Íme a jelöltek, kategóriánként.

Női egyéni: Petrimán Patrícia, Hegedüs Zorka, Laskai Írisz, Sztankovics Anna, Kerekes Dóra

Férfi egyéni: Boros Bence, Tarjányi István, Ujváry Zoltán, Kovács Richárd, Jászai Csongor

Női csapat: Nyíregyházi Kosársuli, NAC Nyíregyháza, Kisvárda Master Good SE, Nyíregyháza Spartacus FC, Fatum-Nyíregyháza

Férficsapat: Kisvárda Master Good, Kállósemjén SE, Nyírbátori SC, A'Stúdió Futsal Nyíregyháza, Nyíregyháza Spartacus FC

Az Év sportolója szavazáson kategóriánként az olvasóink által a legtöbb voksot gyűjtő sportolóké, illetve csapatoké lesz a megtisztelő cím. A szavazás március 3-án délelőtt 10 óráig tart.

Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is szavazhatnak. A szavazási oldalon a szavazatszámok nem lesznek láthatók.

A legtöbb szavazatot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a szon.hu oldalon és a Kelet-Magyarországban is közzétesszük.

Az év legjobb sportolóira itt szavazhatnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában